Sähköpostimarkkinointi

Ilahduta asiakkaitasi ja lisää konversioita sähköpostimarkkinoinnin avulla.

Sähköpostimarkkinointi on lukemattomien tutkimusten perusteella neljäkymmentä kertaa tehokkaampi kuin mikään muu suoramarkkinointikanava. Tätä tukevat myös kansainvälisen McKinsey & Company -konsultointiyrityksen saamat tulokset asiasta. Myynti alkaa asiakkaiden sähköpostilaatikosta. Jos haluat lähettää sähköposteja, joiden tuotto on fantastinen, aloita yhteistyö Convertalin kanssa.

Autamme yritystäsi rakentamaan uskollisen ja takaisin palaavan asiakaskunnan sähköpostimarkkinoinnin ja sähköpostilistojen hallinnoinnin avulla. Convertal voi auttaa sinua mm. luomalla yrityksellesi automaattisia sähköpostijärjestelmiä, hallinnoimalla Gmail Sponsored Promotions -mainoskampanjoita ja neuvomalla sähköpostilistojen luomisstrategioissa.

Gmail Sponsored Promotions

Gmail on yksi maailman suosituimmista sähköpostialustoista, jolla on yli miljardi kuukausittain aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa – enemmän kuin Twitterillä ja Instagramilla yhteensä ja huomattavasti korkeammilla konversioprosenteilla! Gmail Sponsored Promotions -palvelu (GSP) lähettää kohdistettuja mainoksia asiakkaille Gmailin välityksellä. Se auttaa kasvattamaan brändin tunnettuutta ja lisää yritysten tuottoa ja konversioita lukuisilla eri toimialoilla.

Uutiskirjeiden hallinnointi

Sähköpostien pitäisi löytyä jokaisen markkinoijan työkalupakista, sillä niiden tuotto sijoitetulle pääomalle on keskimäärin 4 300 %. Jos sinulla on olemassa sähköpostitietokanta, mutta tarvitset apua viikoittaisten uutiskirjeiden hallinnoinnissa, me autamme sinua! Autamme valmistelemaan postitusstrategian ja tarjoamme suunnittelu- ja sisältötukea sekä apua kampanjoiden hallinnointiin.