Hakumainokset

Erotu hakutulosten joukosta, kun asiakkaat etsivät tuotteitasi ja palveluitasi.

Tarjoamamme palvelut kattavat ostosprosessin kaikki lähtöpisteet: sosiaalisen median, sähköpostin ja hakukoneet. Olemme auttaneet yli 300 asiakasta luomaan ja käynnistämään menestyksekkäitä mainontakampanjoita, jotka ovat lisänneet liikennettä ja tuloksia huomattavasti. Osaamisestamme kertoo myös se, että kuulumme Google Premier Partner -kumppanuusohjelmaan ja olemme valtuutettuja Bing Ads -mainonta-asiantuntijoita.

Hakumainokset kohdistetaan kohderyhmille ja käyttäjille, jotka etsivät tuotteitasi ja palveluitasi niitä kuvaavilla hakusanoilla. Hakumainokset auttavat siis tavoittamaan oikean kohderyhmäsi ja potentiaaliset asiakkaasi – ne, jotka etsivät tuotteitasi ja palveluitasi tälläkin hetkellä. Ei olekaan yllättävää, että hakumainonta on yksi tehokkaimmista mainontatavoista.

Google AdWords

Google Adwords -markkinointipalvelu näyttää tekstimainoksia Googlen hakutulosten ylä- ja alapuolella niille käyttäjille, jotka hakevat Googlen hakukoneesta tuotteita ja palveluita etukäteen määritellyillä hakusanoilla. Hakumainonta mahdollistaa erittäin tarkan kohdistamisen ja erinomaiset optimointimahdollisuudet. Luomme ja tuotamme täyden palvelun Adwords-kampanjahallintaa, jonka päämääränä on maksimoida liiketoiminnan tulokset.