Koulutus ja Konsultointi

Kehitä yrityksesi omia verkkomarkkinoinnin taitoja!

Google-Partners-Certified-Trainers-Badge

Tarjoamme yrityksille ja kaikenkokoisille ryhmille koulutusta ja konsultointia kuten AdWords-koulutusta, sosiaalisen median koulutusta, sähköpostimarkkinointikursseja, strategista konsultointia, erilaisia tarkastuksia ja paljon muuta.

AdWords-koulutus

Google AdWords tarjoaa erinomaisen alustan yrityksille lisätä näkyvyyttä tärkeimmille potentiaalisille asiakkaille. AdWords-koulutuksemme tarjoaa perusteellisen opastuksen AdWords-järjestelmään ja jokaiseen vaiheeseen, jota tarvitaan menestyksekkään kampanjan luomiseen ja hallinnointiin.

Sosiaalisen median koulutus

Sosiaalisen median koulutus antaa yleiskuvan eri sosiaalisen median verkostojen mahdollisuuksista ja ominaisuuksista, suosituimmista kampanja- ja mainostyypeistä sekä yleisimmistä tulosten mittaamiskeinoista. Koulutuksen voi räätälöidä kattamaan useita verkostoja tai vain yhden valitsemasi verkoston.

Digitaalisen markkinoinnin kurssi

Digitaalisen markkinoinnin kurssimme antaa perustiedot digitaalisen markkinoinnin eri kanavista, web-analytiikasta ja suorituskyvyn optimoinnista.

Mediasuunnitelman luominen

Tarkka mediasuunnitelma on yksi onnistuneen digitaalisen markkinoinnin strategian kulmakivistä. Kohderyhmiesi pohjalta tunnistamme tärkeimmät kanavat, luomme media-aikataulun ja budjetin sekä määrittelemme keskeiset suorituskyvyn mittarit.

Strategia, SEO ja kampanja-auditoinnit

Haluatko tietää, toimivatko nykyinen verkkomarkkinointistrategiasi ja palveluntarjoajasi parhaalla mahdollisella tavalla? Tarjoamme yrityksellesi digitaalisen strategian, SEO:n ja mainoskampanjoiden auditointia.