SEO & SECO

Paranna yrityksesi orgaanista sijoitusta hakukoneissa ja löydä asiakkaasi helpommin.

Älypuhelimien ja selainten hakukoneet ovat korvaamattomia verkkoliikenteen lähteitä. Oman brändin tuominen potentiaalisten asiakkaiden tietoisuuteen verkossa on kuitenkin vaikeampaa kuin koskaan. Taitavasti toteutettu SEO takaa, että sivustosi sijoittuu korkeammalle hakutuloksissa ja että potentiaaliset asiakkaasi löytävät sen helpommin.

Konversio-optimointi lisää sen todennäköisyyttä, että sivustosi kävijät tekevät ostoksia, ja kattava SECO-palvelumme yhdistää tämän hakukoneoptimointiin maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Pelaamme aina sääntöjen mukaan ja valtuutettuna Google Premier Partnerina varmistamme, että sivustosi pärjää hyvin orgaanisissa hakusijoituksissa.

Keskitymme seuraavien hakukoneiden optimointiin kampanjatavoitteidesi ja kohdeyleisösi mukaisesti: Google, Bing, Yahoo ja Yandex.

SEO

Hakukoneoptimointi parantaa järjestelmällisesti verkkosivujesi sisältöä ja sinne saapuvia linkkejä parantaakseen verkkosivun sijoitusta hakukoneissa. Tarjoamme täyden kuukausittaisen SEO-palvelun, joka sisältää olennaisen verkkotutkimuksen, optimointityöt ja orgaanisen linkkien rakentamisen.

CRO

Konversio-optimointi (Conversion Rate Optimisation, CRO) tarkoittaa konversioprosentin parannusta strategisilla muutoksilla verkkosivuun ja sen käytettävyyteen.

SECO

SECO (Search Engine Conversion Optimisation) eli hakukone- ja konversio-optimointi on tehokas yhdistelmä SEO- ja CRO-toimenpiteitä. Se on optimointimenetelmä, joka keskittyy orgaaniseen liikenteeseen, jolla on korkein todennäköisyys parantaa verkkosivujen tulosprosenttia.